2022. már 07.

Kosárpalánta

írta: Mrssheperd
Kosárpalánta

Kosárpalánta bajnoki forduló

Március első hétvégéjén iskolán 12 fős csapata részt vett a számunkra rendezett Kosárpalánta bajnokság helyi fordulóján. Sajnos a covid-helyzet eddig nem tette lehetővé tanulóink számára a versenyzést, de most az első és második osztály diákjaiból összeállított csapat végre megmérettetett és sikeresen teljesítette a versenyt. Ellenfele a hévízi Illyés Gyula Általános Iskola második osztályos csapata volt. A gyerekek nagy izgalommal készültek és várták a megmérettetést.

A Kosárpalánta programban résztvevő sportolók 8 fős csapatokban versenyeztek, ügyességi, gyorsasági feladatokat hajtottak végre, a forduló utolsó feladataiban pedig csapatkidobós és mentőöv játékkal zárult a torna.

Minden résztvevő magas színvonalon teljesítette a rá bízott feladatot, így az eredményhirdetéskor emléklappal és éremmel jutalmazták teljesítményüket. Ezen a versenyen mindenki nyertesként távozott, a gyerekek jó élményekkel és újonnan szerzett tudással távoztak.

A csapat tagjai:

Bősze Botond, Csák Máté, Csiszár Noel, Fleisch Bence, Gyömörei Bence, Hetesi Virág, Pelikán Luca, Rogovskaia Olga, Sass Csenge, Tóth Boldizsár, Tóth-Papp Bendegúz
Felkészítő: Fleisch Edina
kosarpalanta.jpg
Szólj hozzá

kosárpalánta 2022