2023. jún 29.

Ballagás 2023. június 17.

írta: Mrssheperd
Ballagás 2023. június 17.

 A szárny megnőtt, üresen áll a fészek,
Csak álom volt a régi jó világ,
És mint a fecske alkonyati szélnek,
Ma szárnyat bontott egy sereg diák.

Ez a nap is eljött, ők is elballagtak...

2023. június 17-én tartottuk ballagási ünnepségünket. A nyolcadikos diákok egyszerre megható és vidám műsorral köszöntek el iskolájuktól. Elbúcsúztak Horváth Hilda alsós osztályfőnöktől és Mile Ritától, aki ötödik osztálytól egyengette útjukat. Elbúcsúztak diáktársaiktól és tanáraiktól, megköszönték szüleiknek féltő gondoskodásukat.

A 25. alkalommal kiosztott Szántó Imre díjat a nevelőtestület döntése alapján Dóber Bendegúz kapta nyolc évig tartó jeles és kitűnő tanulmányi eredményéért, valamint a matematika versenyeken nyújtott kiemelkedő teljesítményéért. Szívből gratulálunk! 

Idén első alkalommal került átadásra a Reál Tehetség díj. A díj alapítója Szántó András (Dr. Szántó Imre névadónk unokája) egy nagyértékű tabletet ajánlott fel a reál tudományok (matematika, fizika, informatika) területén kimagasló teljesítményt nyújtott nyolcadik osztályos tanulónak. Az idei tanévben a nevelőtestület döntése alapján a Dr. Reál tehetség díjat Péntek-Vizkelety Kristóf kapta.

Sok sikert kívánunk minden ballagónak az előttük álló középiskolás évekre!

Ezalkalommal búcsúztattuk Horváth Hilda tanítónőt is, aki 40 év munkaviszony után nyugdíba vonul. Volt tanítványai sok szép emléket felidéző kedves szavakkal köszöntek el tőle.

ballagas1.jpg

 

ballagas2.jpg

 

ballagas3.jpg

 

Szólj hozzá

ballagás 2023